100 de locuri ecologizate

 

Teodor Ungureanu The Duke of Edinburgh's International Award Romania

10% Complete
75 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
3
Donații

De obicei, în zilele în care sunt acasă și nu stau închis în casă cu orele pentru facultate încerc să ies din tehnologie prin mici escapade în natură. Iau mașina, pregătesc un ceai sau cafea fierbinte într-un borcan bine sigilat, ceva de ronțăit și-mi încep călătoria. De obicei merg la cel mai apropiat mal de Siret, pe la pădure sau pe coclaurile din jurul satului ca să cobor din mașină și o iau la pas câteva minute în zilele în care vreau să fac mișcare dar de cele mai multe ori lenevesc pe o bucata de iarbă. Repetând ciclul destul de multe ori ajungeam să curăț locul respectiv, cu cât deșeurile erau mai aproape de mașină cu atât aveau șansa mai mare să fie luate. Treptat, parcând mașina în mai multe locuri, ajungeam să strâng o zonă întreagă și să-mi ofere so satisfacție când reveneam locul "uite eu am făcut asta, nu-i rău : )". Fiindcă mi-am schimbat de trei ori voluntariatul în award fără să fi terminat, cu challange 100 speră să o duc până la capăt. : ) .

Obțional: Ceea ce mă ține într-o motivație constantă este ideea că pe parcursul voluntariatului poate se vor observa locurile mai curate și frumoase de către ceilalți săteni și-și vor schimba puțin părerea adevăratele schimbări au loc individual nu colectiv.

In timp ce strang deseuri plimb si câinele. El este Haos - #Hao pentru prieteni


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

3 Donații

Beatrice

50 RON
Mandra de tu zilnic! 🌞
21 Jul 2021

Anonymous

10 RON
01 Jul 2021
Ține-o tot așa!
01 Jul 2021