The Duke of Edinburgh's International Award Romania

The Duke of Edinburgh's International Award Romania

O noua șansă pentru 200 de tineri

Status: Inchis

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

[ Show more ]
90.53% Complete

9,053 RON

Sumă:

36

Galantomi:

118

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alege-ți provocarea:

 Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide sau să mergi 100km în 30 de zile, o poți face cu un scop caritabil!

Strânge fonduri: 

Stabilește-ți obiectivul de strângere de fonduri și ajută mai mulți tineri să fie #WORLDREADY și să se înscrie în programul Award.

Fă zgomot: 

Povestește despre progresul tău folosind  #AwardChallenge100 și provoacă-ți prietenii să se implice. 

Vrem să ne asigurăm că ne bazăm pe moștenirea Ducelui, oferind mai multor tineri acces la programul Award în anii următori. Ajutați-ne să facem acest lucru alegând propriul Challenge100, inițiativă inspirată de milioanele de tineri din întreaga lume, care deja fac parte din comunitatea Award.