Challenge #100

Status: Fundraising

În data de 10 iunie am fi sărbatorit 100 de ani de la nașterea fondatorului nostru, ASR Ducele de Edinburgh. Vă invităm să vă alaturați celebrării moștenirii pe care a lăsat-o educației și tinerilor: programul Award. 

În fiecare an, milioane de tineri din întreaga lume participă la programul Award, ieșind în afara zonei de confort, construind încredere și rezistență, dezvoltând abilități transferabile și ajutându-și comunitățile din care fac parte. Și întrucât tinerii din întreaga lume se confruntă cu provocări și schimbări excepționale în urma pandemiei, Award-ul este necesar mai mult ca niciodată.

Acum este rândul tău să îți alegi o provocare și să oferi șansa mai multor tineri să își descopere potențialul infinit. 

Doar fă clic pe butonul „Începeți strângerea de fonduri” de mai sus pentru a vă alătura campaniei noastre și pentru a crea propria voastră pagină de Challenge100.

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

2

Donatii:

0

Target:

10,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alege-ți provocarea:

 Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide sau să mergi 100km în 30 de zile, o poți face cu un scop caritabil!

Strânge fonduri: 

Stabilește-ți obiectivul de strângere de fonduri și ajută mai mulți tineri să fie #WORLDREADY și să se înscrie în programul Award.

Fă zgomot: 

Povestește despre progresul tău folosind  #AwardChallenge100 și provoacă-ți prietenii să se implice. 

Vrem să ne asigurăm că ne bazăm pe moștenirea Ducelui, oferind mai multor tineri acces la programul Award în anii următori. Ajutați-ne să facem acest lucru alegând propriul Challenge100, inițiativă inspirată de milioanele de tineri din întreaga lume, care deja fac parte din comunitatea Award.