100 de minute pentru 10 portrete în creion

 

Laura Sîrmă The Duke of Edinburgh's International Award Romania

20% Complete
60 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații

Arta nu este, așa cum ne spun filosofii, doar o manifestare a ideii de frumusețe sau divinitate sau expresia emoțiilor individuale, ci și un mijloc de a-i uni pe oameni într-o comunitate a ideilor și a sentimentelor, de trăire și contopire cu adevărată ființă a omului și natura.

Și acum dați-mi voie să mă prezent: mă numesc Laura, am 19 ani, sunt participant la nivelul de aur și urmează să îmi încep viața de student. Am decis să mă alături campaniei Challange100 și să îmi dedic timpul desenului și serialelor japoneze animate (anime). Astfel, în următoarele zile voi petrece 100 de minute pentru fiecare din cele 10 portrete în creion ale personajelor din serialele preferate, contopind astfel cele două pasiuni ale mele.

Fiți alături de mine în provocarea aleasă pentru a susține tineri din medii vulnerabile să aibă o șansă pentru un viitor mai bun. Cele 10 portrete personalizate vor fi oferite cadou donatorilor care mă susțin și promovează, la rândul lor, termenul de ,,artă" și ,,creație".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

2 Donații

22 Jul 2021
tinem pumnii pentru cat mai multi tineri sustinuti prin donatiile primite!
22 Jul 2021