Merg 100 km

 

Mara Săvescu The Duke of Edinburgh's International Award Romania

60% Complete
240 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
4
Donații

Am ales sa parcurg 100 de km in natura cu scopul de a ma dezvolta pe plan sportiv, dar sa ma și conectez cu natura. M-am alăturat acestei provocări atât pentru a ajuta tinerii de pretutindeni sa aibă parte de o evoluție frumoasa in acest proiect, cât și pentru a-mi depăși limitele. Scopul meu este suma de 400 de lei și sa ajungă inițiativa mea la cat mai multe persoane! A fost o mare provocare sa parcurg 145 de km in doar 2 săptămâni. Deși scopul a fost 100 de km intr-o luna, am reușit 145 de km in 14 zile, ceea ce mi se pare uimitor având in vedere ca sunt o persoana sedentara. Când exista motivatie, totul poate fi realizabil! Mulțumesc frumos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
Go go power rangers!
17 Aug 2021
Felicitari si mult succes! ❤
17 Aug 2021

Anonymous

150 RON
16 Aug 2021

Donatie #205827 Mara Savescu

30 RON
Succes!
16 Aug 2021