100 de fotografii

 

Mario Baluta The Duke of Edinburgh's International Award Romania

100% Complete
375 RON
Sumă strânsă
350 RON
Target
3
Donații

O fotografie nu piere niciodată.
Așa cum va trece vara aceasta, va trece și cealaltă și tot așa. Astfel că, m-am gândit că nimic nu poate fi mai potrivit pentru mine ca inghețarea verii anului 2021. Peste 10 ani mă voi putea uita la aceste fotografii și ma voi bucura de cele realizate.
Prin cele 100 de fotografii vreau să-mi impărtășesc experiențele și să aduc inspirație în a face ceva nou. Si, astfel că poate, într-o zi, va spune cineva:„hai să încercam și noi ce am văzut în fotografia acelui băiat random de pe internet”.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

3 Donații

16 Aug 2021

Florin Cocilea

150 RON
🙏
12 Aug 2021
12 Aug 2021