Postez 100 de fotografii

 

Lorena Georgiana Dascălu The Duke of Edinburgh's International Award Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
250 RON
Target
0
Donații

În cadrul nivelului de Bronz la secțiunea de Abilități Personale mi-am ales fotografia, iar pe parcurs am început să o îndrăgesc din ce în ce mai tare. Fotografia m-a determinat să fac lucruri pe care în mod normal nu le-aș face, să mă trezesc să văd răsăritul soarelui, să ies din casă deși ploua, toate acestea de dragul unor poze reușite. Pentru Challenge100 am ales să postez 100 fotografii pe pagina mea de instagram @myvisionaboutworld pentru a susține tinerii care nu au posibilitatea să parcurgă programul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!