100 de fotografii pentru a sprijini tinerii să se apropie de visele lor

 

Denisa Maier The Duke of Edinburgh's International Award Romania

8.5714285714286% Complete
30 RON
Donations raised
350 RON
Target
1
Donations

O fotografie valorează mai mult decât putem spune în cuvinte. Cred că am trăit cu toții acest sentiment în viața noastră. Mereu mi-a plăcut să surprind momente și Award-ul mi-a dat nenumărate ocazii să reușesc acest lucru. Aici o mulțime de oameni se descoperă pe ei înșiși și magia ce o au în interiorul lor. Lucrurile mici din viață fac diferența și, prin cele 100 de fotografii ce mi le-am propus să le fac, vreau să le ofer și altora șansa de a vedea cât de capabili și de înzestrați sunt și de a-i sprijini în a se apropia de visele lor.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

1 Donations

Anonymous

30 RON
21 Jul 2021