100 de km - de la educatia copilariei mele la educatia altor tineri

 

Ramona Cojocaru The Duke of Edinburgh's International Award Romania

100% Complete
575 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Am ales să merg 100 de km deoarece când eram în clasele I-IV locuiam într-un sat care avea doar clasele primare și nu avea bibliotecă. Mergeam cu sora mea mai mare constant câte două ore, indiferent de anotimp sau de vreme, prin noroi sau pe marginea șoselei, până în centrul comunei, ca să împrumutăm cărți de la bibliotecă.  În clasele a V-a și a VI-a, sora mea mergea zilnic câte două ore  pe jos pentru a ajunge la școala gimnazială din satul vecin, deoarece în sat aveam doar clasele I-IV, în regim simultan. Mergeam împreună pe jos câte două ore ca să participăm la cercurile de pictură și de literatură, deci toată copilăria am mers pentru educația mea nenumărați kilometri. Îmi place mult să merg pe jos și acum. Îmi dă o stare de libertate, având ocazia să ascult muzică nouă sau să meditez. Acum, prin această provocare, aleg să merg pentru a sprijini educația unor tineri. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este de a face programul Award, liderul programelor de tineret, disponibil tuturor tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă.

Award-ul a adus transformări pozitive în vieţile tinerilor, de la excelenţa în educaţie până la îmbunătăţirea calităţii vieţii, scăderea ratei recidive sau a abandonului şcolar. Impactul programului este extraordinar: pur și simplu transformă vieți. Până în prezent aproape 10.000 de tineri au participat, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

Ne-am propus ca, prin această campanie de strângere de fonduri, să susținem 200 de tineri din medii vulnerabile, care nu au posibilitatea de a participa in programul Award să aibă această șansă pentru un viitor mai bun. O șansă la dezvoltare, la descoperirea potențialului infinit și a unui nou drum către excelență.
Experiențele valoroase din adolescență schimbă traiectoria viitorului adult, aducându-l pe un făgaș mai drept, mai bun, mai sigur.

Vă provocăm să vă alegeți o provocare, un challenge100 sau să susțineți un galantom, pentru a atinge targetul de 10 000lei.

Dacă nu vă alăturați provocării, mai este o modalitate prin care puteți contribui: alegeți unul din galantomii organizației și susțineți provocarea aleasă de el.

Alege-ți provocarea: Alege activitatea, folosind secțiunile programului Award pentru inspirație: abilități personale, activități fizice, voluntariat sau expediții. Fie că îți donezi ziua de naștere, alegi un eveniment sportiv, un obicei bun pe care să îl adopți, să renunți la un obicei nesănătos sau alegi să faci 100 de brioșe, să citesti 100 de ore, să bei 100l de lichide s

 

2 Donații

12 Jul 2021

Anonymous

75 RON
28 Jun 2021